TyreSoft.eu - Compleet systeem voor de bandensector

Compleet systeem voor de bandensector

De meest geavanceerde software, die detailhandel en groothandel verbetert via een onlinewinkel, Tyre24, TyresInStock.com, 07ZR.com en eBay. TyreSoft is sinds 2007 onafgebroken in gebruik.

Bel ons op! +48 600 778 758

Wat doen wij?

Ben jij op zoek naar bandenservicesoftware die jouw problemen met de verkoop van banden en velgen oplost? Vind jij het bijhouden van de voorraad of het beheren van klantenorders problematisch? Misschien is jouw huidige IT-systeem te arbeidsintensief of te duur? Misschien heb jij een probleem met het beheer van de cashflow en het volgen van de verzonden goederen?

TyreSoft is een internetplatform dat is gecreëerd om jouw problemen op te lossen en jouw bedrijf te ontwikkelen, met de focus op de klanten.

Onze software ondersteunt de service van goederen van onafhankelijke verkopers, groothandels, en bandenfabrikanten uit Polen en uit het buitenland. Een soepele werking is mogelijk, ongeacht de grootte of de specialisatie van het bedrijf.

TyreSoft-software ondersteunt bedrijfsprocessen van voorraadbeheer, via facturering, klantenservice, marketing, tot personeels- en financieel beheer. Wij ondersteunen de groothandelsplatformen voor banden, zoals: tyre24, tyresinstock en 07ZR.

Waarom zou je met ons werken?

Een onbeperkt aantal gebruikers

Geen vergoeding voor de werkstations. Ongeacht de grootte van jouw bedrijf en het aantal werknemers, jij betaalt slechts één keer voor de software.

Onbepaald licentie

Jij koopt éénmalig een softwarelicentie bij ons voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat de vaste onderhoudskosten beperkt zijn tot de serverkosten! Aangepast aan individuele behoeften.

Server ondersteuning en bediening

Wij bedienen veel bandenbedrijven, dus we weten hoe belangrijk het is om het storingvrij service in het seizoen te hebben. Wij zorgen voor veilige en stabiele servers.

Integratie van verkoopkanalen

ONLINEWINKEL

De software van de onlinewinkel die banden verkoopt is automatische weergave van banden en velgen op basis van de beschikbare voorraden, automatische prijsberekening, integratie met het verkoopprogramma, prijsvergelijkingsmotoren, eBay, koeriersbedrijven en agenten, integratie met bandenfabrikanten, groothandels en platforms van de groothandel in goederen, automatische bestelling van goederen.

GROOTHANDELSPLATFORMS

Automatische inzameling van voorraden van meerdere bronnen, eigen voorraden en leveranciers, automatische verzending van voorraden naar tyre24 (alle landen), tyresinstock.com, 07zr.com, met de mogelijkheid van toepassing van verschillende prijsbeleid en het verzamelen van bestellingen van platforms naar het verkoopprogramma, automatische bestelling van goederen van de leverancier rechtstreeks naar de eindklant. Volledige integratie van platformaopon.pl, tyresinstock.com, 07zr.com, tyre24 integratie met bidirectionele uitwisseling van voorraad- en ordergegevens is mogelijk.

ONLINE GROOTHANDEL

Integratie met het verkoopprogramma, weergave van alle goederen op basis van de beschikbare voorraad, automatische prijsberekening, automatische export van voorraadbestand, volgen van bestellingen bij leveranciers, automatische verzending van goederen van de leverancier (banden dropshipping).

EBAY

Automatische prijsberekening, het creëren van veilingen, veilingsjablonen in een responsieve versie (nieuwe allegro-standaarden), automatische sluiting van veilingen op basis van de huidige voorraadniveaus, mogelijkheid om bestellingen van de webwinkel af te handelen.

Gegevensbanken

PRODUCTEN MET PARAMETERS

Autobanden, vrachtwagenbanden, industriebanden, landbouwbanden en motorbanden van alle merken.

Stalen en lichtmetalen velgen van geselecteerde merken. Wij leveren complete gegevensbanken, inclusief seizoensgebonden classificatie, goedkeuringsinformatie, met bandenlabelparameters (bandenlabelgeneratie) voor producten die beschikbaar zijn in de Poolse distributie. Dankzij de integratie met bandenfabrikanten en groothandelaren via ediwheel, EDI XML, werkt onze software automatisch productgegevens bij, voegt nieuwe producten toe en actualiseert hun huidige parameters. Het is mogelijk om een database van banden en velgen aan te schaffen, samen met de update.

FOTO’S, BESCHRIJVINGEN

Autobanden, vrachtwagenbanden, industriebanden, landbouwbanden en motorbanden van alle merken. Stalen en lichtmetalen velgen van geselecteerde merken.

Wij bieden de mogelijkheid om een database met bandenfoto's aan te schaffen, samen met hun updates. De foto's zijn in hoge resolutie, en op speciaal verzoek kunnen ze met het watermerk van de onlinewinkel worden gemarkeerd. De foto’s kunnen volgens SAP/CAI-goederencode, EAN-code, merknaam en loopvlaknaam worden geclassificeerd, zodat het mogelijk is om de foto's eenvoudig te integreren met een onlinewinkel of een bandengroothandel.

AAPASSEN AAN VOERTUIGEN

Autobanden, vrachtwagenbanden, industriebanden, landbouwbanden en motorbanden van alle merken. Stalen en lichtmetalen velgen van geselecteerde merken.

Wij bieden complete voertuigdatabanken met informatie over geïnstalleerde banden- en velgmaten van met name merken, modellen, jaarboeken, motor- en uitrustingsvarianten van personenauto's, 4x4's en motorfietsen. Dankzij een dergelijke database, die één keer per jaar wordt bijgewerkt, is het mogelijk om unieke configuratoren te maken voor de selectie van velgen, wielen en banden. Ook de bandenlabels worden automatisch door het systeem gegenereerd.

Ondersteunde producten

BANDEN

Autobanden, bestelwagenbanden, 4x4 banden, vrachtwagenbanden, industriebanden, landbouwbanden, motorbanden, quad banden. Nieuwe en gebruikte banden.

Zomerbanden, winterbanden, all season banden, runflat banden, versterkte banden (XL-banden), gehomologeerde banden.

Bandenconfigurator volgens automerk, model en jaarboek, voor zowel auto- als motorbanden.

VELGEN

Stalen en lichtmetalen velgen.

ALCAR-configurator van wielen alsook stalen en lichtmetalen. Volledige integratie, inclusief voorraad en prijzen.

VULKANISEERACCESSOIRES

Kleppen, ventielen, centreerringen, schroeven, borgschroeven, TPMS-sensoren (Selectieconfigurator) en gereedschappen voor vulkanisatie

Andere systemen

BANDENHOTEL

Volledige service van de bandenopslag, inclusief verhuizingen

De software genereert automatisch de ontvangstrapporten, de protocollen over de vrijgave van goederen, bandstickers, het wijst opslagnummers toe.

Het systeem ondersteunt meerdere voorraden en creëert een handig systeem voor het verplaatsen van banden tussen de voorraden.

ONLINE RESERVERINGSSYSTEEM

Bediening van de bandenwisselstations, autowasserij

De klant heeft de mogelijkheid om zelf online een afspraak voor een bandenvervanging of een autowasserij te maken. Een afspraakherinnering via sms. Handig panel voor het beheren van afspraken, inclusief medewerkerslunches en -vakanties.

WASSERIJ EN AUTO DETAILING

Verkoop- en naverkoopdienst voor klanten van de autowasserij, auto SPA, auto detailing.

De software herinnert de klant automatisch aan de afspraak en vergemakkelijkt het contact voor en na de uitvoering van de bestelling.

Het systeem laat de klant een afspraak voor auto detailing service online te maken.

Bandenwinkelsoftware bestellen.

Bel ons op! +48 600 778 758

Schrijf ons contact@tyresoft.eu

Het creëren van bandenwinkels. Copyright © 2007-2018 TyreSoft.eu